Sok-sok esemény és egy nyereményjáték




Ez lennék én és a nemrég megjelent antológia. Reméljük, lesz még ilyen alkalom ebben az évben.
De ha tudni akarod, hogy a következő héten miféle események lesznek majd a Queer-Kiadó és a Tanítványi Láncolat háza táján, tessék a címre kattintva tovább olvasni!





Mivel a Queer Kiadó mostanában sok mindent túl élt: egy hónap leforgása alatt megjelent 7 könyve, az egy éve során pedig emberek jöttek és mentek, elhatároztuk, hogy ideje gatyába rázni magunkat. Az új tagokkal - mint például én is -, valamint a régebbiekkel kiruccanunk egyet egy elvarázsolt, elszigetelt ráckevei szigetre. Személy szerint nem igazán szeretem az odatartó utat, mármint a hévet a diákmunkák és egyéb személyes élmények miatt, de nyaralás szempontjából izgalmasnak tűnik. Még a helyszín megközelítése is: csónakkal fogunk kievezni. de egy szó, mint száz, jól fog esni egy kis nyaralás, olvasgatás, jacuzzi-zás, na meg ideje mindenkit megismerni a kiadóból. Ez jövő héten lesz pár nappal a szóbeli felvételim előtt, de legalább feltöltődve, lelkileg kipihenve állok majd a megpróbáltatás elé. 

A másik várva várt esemény, pedig a fenti képen látható novelláskötet bemutatójának az estje. Most vasárnap kerül rá sor, ha nem leszek lusta vagy túlzottan elcsigázott, majd friss élmény beszámolót is kaphattok róla hamarosan. A lényeg a lényeg, hogy én is elmasírozok és bár az én művem nem kerül felolvasásra, mindig szívesen veszek részt ilyen esteken. Ezzel kapcsolatban indult is egy nyereményjáték, csupán a mappát (<-itt) kell tetszikelni, amiben az antológia szerzőinek a képei sorakoznak, az nyeremény pedig maga az Enigmák antológia lesz. 

Ha érdekel pár írásom, nesztek! (<- itt)

Megjegyzések

Facebookon is!

Népszerű bejegyzések