Egy újabb álom ér véget

Hónapok óta úgy érzem magam, mint egy güzüegér, teszem a dolgom, oszt slussz. Míg a nagy hajrára gyúrok, meg a célba sprintelek, sajnos, a TágrazártSzemmel Blog szinte kihalt. Régi műhelymunkáimat és beadandóimat dolgoztam fel, és szerkesztettem át, hogy cikket készítsek belőlük, ám a többi újságírótársam idő vagy ihlet hiányban, nem jelentetett meg cikkeket az elmúlt 3-4 hónapban. Ezért a szerkesztőség úgy döntött, hogy bezárja kapuit és ennyi volt. Talán egyszer, máskor, szebb időkben újra visszatér már névvel, más tartalommal, de ilyen formában TágrazártSzemmel nem lesz többé. R. I. P. Pedig szerettem. Ez az álom két esztendőn át tartott.


Íme az utóbbi hónapokban írt cikkeim, ezek közül a kamaszok dohányzásáról szóló az Index2-re is kikerült. Addig lehet még olvasni őket, amíg meg nem szűnik az oldal véglegesen.





Kellemes olvasást, én a napokban igyekszem még visszatérni egy hamarosan esedékes antológia megjelenésemmel és pár gondolattal a pénzért író, hivatásos írókról, akik más gondolatait örökítik meg.


Megjegyzések

Facebookon is!

Népszerű bejegyzések