A kettes egy jó szám

A mostani posztomban csupa olyan eseményt vagy alkotást fogok megemlíteni, aminek köze van a kettes számhoz. Nagyon örülünk, és van is boldogság! A kettes most jó dolgot jelent, nem úgy, mint a tanulmányi jegyeknél.


A Goldenblogon második helyezést értünk el a közönség szavazáson. Hajrá TágrazártSzemmel! Ez kisebb mezőnyben is hatalmas eredmény lenne, nem hogy egy 114 blogot számláló versenyen! Köszönjük a szavazatokat! Így két hét múlva hivatalosak lettünk a díjátadóra, ahol kiderül, a zsűri kit gondol a legjobbnak a szavazáson első 10-be került blogok közül. Ha sírunk, ha nevetünk majd, megünnepeljük, mert másnapra terveztük a szerkesztősségi ismerkedős, evős, ivós és hepajkodós összejövetelünket. Csak a stábunk kismamája le ne babázzon, mert akkoriban van kiírva a szülése! Ő az egyetlen tag, akivel már személyesen is találkoztam és nem más okán, hogy egy könyvbemutatóról tudósítsunk. Ő fényképezett, én pedig megírtam a cikket arról, amit átéltünk a helyszínen. ITT olvashatjátok ezt. És mivel a kettes szám jegyében íródik eme bejegyzésem, egy másik cikkem is megjelent nemrégiben náluk, ez pedig a néhai tanárommal készült riport, aki zenél és analizál is párhuzamosan, így lett is olvasottsága az interjúnak. Ha titeket is érdekel, ITT nézhettek bele!

És a harmadik ügy, ami a kettes számjegy bűvkörébe került ezen a héten: a továbbtanulásom. Ma iratkozatam be a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsész Karára, mint pszichológus mestertanonc. Van indexem, van NEPTUNom és hamarosan ismét lesz diákom, ami baromi jól jön ebben a pénzéhes világban a vele járó kedvezmények miatt. Holnapután már az órarendem is meglesz, ha sikerül minden kurzusomat felvennem. Jövő héten pedig megyek a tanévnyitóra az Atalanta Oktatási Központba, ahol pedig a rajzolás és grafikusi szakma minden csínját meg bínját fogom elsajátítani.Várom, várom! 

Negyedik kettes: jelenleg két novella pályázatra készülök, de ideje lenne a gondolati síkról áttérni a gyakorlatra, mert sosem fogom leadni az írásokat! Jelenleg egy régi regényem foglal le, amit már 4-5 éve írok, csak mindig újabb és újabb ihletek megzavarták az alkotási folyamatot! de most nem hagyom elkalandozni magam! Annyira... Már csak pár oldal hiányzik, másfél fejezet és mehet is a Napkút pályázatára, hátha egyszer végre nekem is jelenik meg nyomtatásban egy teljes regényem! De addig is itt van az E-könyvecském, a 112 oldalas Belső démonaink, ami megduplázta az eladásait az elmúlt héten. Én már egyetlen vevőnek is rendkívül örülök, de ha átlépi a 10-es a számláló, az már kimondhatatlan boldogság lesz. 

Aki a kicsit nem becsüli, a nagyon nem érdemli!


Megjegyzések

Facebookon is!

Népszerű bejegyzések