Helló, 2022! - újévi fogadalmak és tervek

még egy kis visszaemlékezés: 2021 képekben

Remélem, mindenkinek jól indult 2022. Igyekszem én is belerázódni az év eleji hajrába. De előtte, gondoltam, írok egy rövid posztot az idei terveimről:

  • A Grimm: Sötét Mesékhez tervezünk egy 4-5 novellából álló ekönyvet, amelyben Lir Morlan és Lesley MacBeltine kimaradt novellái fognak szerepelni, továbbá Bacsai Gábornak, nekem és talán Sebastian Noranonak kerül bele új írása. Lesznek benne grafikáim is! Potom pénzért lehet majd letölteni.
  • Felkértek két kötetbe szerzőnek, szóval már biztos, hogy két új novellám megjelenik nyomtatásban. Már megvan mindkettőhöz az alapötlet. Fantasy történetek lesznek és az egyik a Diabolika világában fog játszódni.
  • A Reménysugár c. realista YA naplóregényem már a Littlefox Kiadónál, így ha minden jól alakul, akkor tavasszal érkezik. A depresszió, az öngyilkosság, az iskolai bullying és a transzgenerációs traumát és jatásait fogja körbejárni úgy, hogy közben betekintést nyerünk egy kamasz lány mindennapjaiba, szerelmi életébe. Már túl is esett egy előolvasáson, pár javításon, még a borítót kell újragondolnom.
  • Több novellám és regénykéziratom van jelenleg elbírálás alatt, így a fent említett megjelenéseket túl előfordulhat, hogy lesz még pár.
  • Igyekszem a Megjövendölt hazugságok és A Fényország Úrnője fantasy kézirataim végére érni, előbbi még csak pár fejezetes, utóbbinak már több, mint a felénél járok. A virág a tó partján sci-fi regénykéziratom pedig igyekszem gatyába rázni kicsit. Hogy lesz-e új regény, amibe belevágok, még nem tudom. Bármi megtörténhet. :D
  • És persze jó lenne a tavalyinál többet olvasni. 2021-ben 68 könyv és 24 ezer oldal jött össze, idén remélem eljutok az áhított 100 könyves rekordig. Eddig 91 könyv volt a maximumom.

Tehát vannak tervek, vannak célok és biztosan lesznek új megjelenéseim is 2022-ben. Emellett meg a magánéletem is lassan sínre kerül. A tanulást egy időre félreteszem, és az esküvőszervezésre, otthonkeresésre és remélem, berendezésre fogom az energiáimat fordítani. Alig várom, hogy legyen egy szobám, ahol végre az összes könyvem egy helyen lesz és egy sarkam, ahol írhatok és olvashatok nyugalomban. 

Nektek mik a terveitek 2022-re?


Megjegyzések

Facebookon is!

Népszerű bejegyzések