MEGLEPIK hete. És miért? Mert 1 esztendős lett az Utazás a múltba!!!

Régen akadt alkalmam egy kis helyzetjelentést és összegzést írni a blogomra. Végre eljutottam eddig! Mióta utoljára történt ilyesmi, megjelent a SpiritArt Kiadó gondozásában a Száznevű város novelláskötet benne a Tartozás c. novellámmal, illetve megesett egy író-olvasó találkozó is a Colorcom Kiadó szervezésében (itt olvashatod a beszámolómat). Pszichológusként pedig a pedagógusi életpálya modellben gyakornokról pedagógus 1 státuszba minősültem.


De nem csak ezt történt!


Készült pár vélemény a könyveimről:




Meg pár interjúra is felkértek, ezeket itt olvashatjátok:

Írók és a zene - Anya olvas blog
A valóságon túl interjúja
Olvass velem! blog interjúja


Na igen, de ami a lényeg, hogy az Utazás a múltba a héten lesz egy éves, legalábbis nyomtatott formában. Ugye, a kézirat már 11 éve létezik, csak újra és újra átalakult. És most is alakítanék rajta, de nem fogok már, maximum, ha találok egy nagyon jó lektort hozzá.

Na, de ami az ünneplést illeti, mivel ez egy igazán örömteli évforduló, az előzménysztori mellé két olyan novellát fogok megosztani veletek a héten, amely a történet után játszódik. Tehát, Csaba és Hanna életét követhetitek figyelemmel! És igen, ezúttal Csaba szemszögéből.

Na meg jön egy kis akció is az évforduló alkalmából! De majd figyeljétek a facebook oldalt és onnan mindenre fény derül!


Megjegyzések

Facebookon is!

Népszerű bejegyzések