Rövid bejelentkezés

Csak hogy tudjátok, élek még, gondoltam, írok is pár sort, mellesleg alig várom már az őszi szünetet, hogy írhassak egy kicsit, mert a sok teendő miatt csak belém szorul a fantázia. Mentális székrekedésben szenvedek, mert egyszerűen nincs időm megszülni az ötleteket, csak bennem kavarognak. Félreértés ne essék, nem panaszkodni akarok, mert hasonlóan fontos és kellemes feladatok kötik le az időmet. Hiszen ez utolsó év mind a két iskolámban! Sok-sok plakáttervezés, meg tesztek tanulása, felvétele, gyakornokság. Kihívások sorozata.


Készítettem két interjút is a gyakornoki helyemen dolgozó pszichológusokkal, akik érdekes programjaikról, illetve alapítványuk céljáról számolnak be. Íme:


"Lássuk be, általában nem az a valódi problémánk, hogy párunk elmosogat-e vagy sem" - interjú Nagy Gabriellával, a JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány egyik pszichológusával

"A Vajdaság legtöbbünk számára felfedezésre váró vidék, mely közeli, izgalmas, meglepetésekkel teli, akárcsak az önismeret folyamata" - interjú Bakó Eszterrel, a JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány vezetőjével



Meg míg a plakáttervezéseim és könyvborítóim tökéletesednek, prezentációk, pepecselések és álmatlan éjszakák elteltével, addig itt van pár egyszerű logócska, amit egy főzőversenyre készítettem pár lelkes szakácsnak:


Hétfőn viszont találkozunk a Magnet Közösségi Házban! Találkozások Estje lesz! ;)



Megjegyzések

Facebookon is!

Népszerű bejegyzések